TransProm logo

Transport

U okviru sektora transporta, TRANSPROM nudi organizaciju kamionskog, prekomorskog, rečnog, kontejnerskog, železničkog i avio transporta širom sveta. Sopstvenim voznim parkom koji čini 22 kamiona sa poluprikolicama standardnih dimenzija 13,60 x 2,48m kao i mege i tandemi zapremine od 100 do 120m3 i jedan solo kamion nosivosti 10 tona za distribuciju robe u lokalu. TRANSPROM pokriva sve destinacije u Evropi, kao i bivše sovjetske republike, Tursku, azijske zemlje Iran, Irak, Turkmenistan i zemlje bliskog istoka.

Svi TRANSPROMOVI kamioni poseduju ADR sertifikat i opremljeni su svom propisanom opremom. Imajući to u vidu, TRANSPROM je u mogućnosti da izvrši prevoze opasnih materija klase od 1 do 9 sa izuzetkom klase 7 (radioaktivne materije).

Svi kamioni imaju CMR osiguranje kao i mogućnost transporta TIR karnetom sto je uslov za transport robe na istočna tržišta. Takođe, svi kamioni imaju opremu za satelitsko praćenje, tako da TRANSPROMOVI partneri u svakom momentu znaju gde im je teret koji su poverili na prevoz TRANSPROMU.

Pored punih utovara, TRANSPROM nudi i mogućnost dopreme/otpreme manjih količina robe bilo sa malim vozilima ili dotovarom sa drugom robom u velikim kamionima što bitno skraćuje vreme putovanja.

 

kamionski transport

Kamionski Transport

Kamionski transport TRANSPROM oragnizuje sopstvenim kamionima ili kamionima svojih ugovornih podprevoznika.

kontejnerski transport

Kontejnerski Transport

Zahvaljujući svojim ugovorima sa velikim svetskim brodarima odnosno njihovim agentima TRANSPROM organizije kontejnerski transport robe od vrata do vrata u svim vrstama kontejnera.

avio transport

Avio Transport

U saradnji sa renomiranim avio kompanijama TRANSPROM organzuje avio transport sa i za beogradski aerodrom.

zeleznicki transport

Železnički Transport

Zajedno sa vodećim železničkim operaterima u zemljama okruženja TRANSPROM je u mogućnosti organizovati železnički transport kako pojedinačnim vagonima tako i maršutnim vozovima.

O nama

Glasverbindungsbau TU okviru sektora transporta, TRANSPROM nudi organizaciju kamionskog, prekomorskog, rečnog, kontejnerskog, železničkog i avio transporta širom sveta. Sopstvenim voznim parkom koji čini 18 kamiona sa  poluprikolicama standardnih dimenzija 13,60 x 2,48 m kao i mege i tandemi zapremine od 100 do 120m3.

TRANSPROM pokriva sve destinacije u Evropi, kao i bivše sovjetske republike, Tursku,  azijske zemlje Iran, Irak, Turkmenistan i zemlje bliskog istoka.

Svi TRANSPROMOVI kamioni poseduju ADR sertifikat i opremljeni su svom propisanom opremom. Imajući to u vidu, TRANSPROM je u mogućnosti da izvrši prevoze opasnih materija klase od 1 do 9 sa izuzetkom klase 7 (radioaktivne materije). Svi kamioni imaju CMR osiguranje kao i mogućnost transporta TIR karnetom što je uslov za transport robe na istočna tržišta. Takođe, svi kamioni imaju opremu za satelitsko praćenje, tako da TRANSPROMOVI partneri u svakom momentu znaju gde im je teret koji su poverili na prevoz TRANSPROMU.

TRANSPROM, pored punih utovara,  nudi i mogućnost dopreme/otpreme manjih količina robe bilo sa malim vozilima ili dotovarom sa drugom robom u velikim kamionima što bitno skraćuje vreme putovanja.

Transprom d.o.o.

Jurija Gagarina 229/258

11070 Novi Beograd

Srbija

Kontakt

+381 (0)11 718 73 73

+381 (0)11 718 73 23

+381 (0)11 718 73 22

+381 (0)11 628 15 03

+381 (0)11 628 15 04

office@transprom.rs

Pratite nas

Facebook

Google+